26 augustus 2017

Geslaagde BOAR BBQ in Park Landskroon

Samen met alle aanwezigen kan de Bewonersvereniging Oegstgeest aan de Rijn (BOAR) terugzien op een geslaagde ontmoetings- en spelmiddag voor bewoners en kinderen in Park Landskroon.
Op zaterdag 19 augustus zat alles mee: het weer was uitstekend, het park lag er goed bij, de BBQ chef was goed op dreef en de mensen hadden er zin in. Dus wat wil je nog meer? Met als thema ‘goed nabuurschap’, konden jonge -, oude(-ere)-, bestaande - en toekomstige bewoners in een aangename en ongedwongen setting kennis met elkaar maken. Ook aan de kinderen was gedacht. Ze konden zich lekker uitleven op de mooie speelvoorzieningen in het park. Er waren zelfs speciaal twee dames van de Stichting Kinderopvang (SKO) gekomen, die voor de kinderen de mooiste gezichten schminkten! Verder waren er nog verschillende spellen, zodat de ouders de hele middag geen kind aan hun kroost hadden.


Voor de mensen die de gelegenheid vast wilden leggen was er de mogelijkheid om door de huisfotografen van BOAR in een mooie lijst met elkaar gefotografeerd te worden. Toen iedereen er zo’n beetje was en de BBQ de juiste temperatuur bereikt had begon de BBQ-chef op professionele wijze heerlijke vlees- en vegetarische hapjes te bereiden en kon ook aandacht aan de inwendige mens gegeven worden.
Toen het tegen 20.00 uur tijd werd om de kinderen naar bed te brengen en het ook een beetje kouder begon te worden werd op een hartelijke manier afscheid van elkaar genomen en ging iedereen op weg naar huis. Ja, het zit wel goed met dat ‘goed nabuurschap’ in de mooiste wijk van Oegstgeest!

 

En zet de datum voor 2018 alvast in de agenda. Dan gaan we weer aan de BBQ op de laatste zaterdag voordat de basisscholen in Oegstgeest weer gaan beginnen.
Ook lid worden van BOAR, dan kan! Mail uw gegevens aan; bewoar@hotmail.com