Laatste nieuws - Blog

Contact

Oegstgeest aan de Rijn is een ontwikkeling van Oegstgeest aan de Rijn V.O.F.

Dit is een samenwerking tussen de gemeente Oegstgeest en BPD Ontwikkeling BV

 

Voor informatie over nieuwe woningen of over kavels in Oegstgeest aan de Rijn, kunt u terecht op www.nieuwbouw-oegstgeestaanderijn.nl of bellen met 06 – 13 84 99 46

 

Bezoek de site van gemeente Oegstgeest om antwoord te vinden op uw vraag over diverse zaken in uw wijk.

 

Als u vragen/opmerkingen heeft over de bouwwerkzaamheden die in de wijk plaatsvinden, kunt u uw vraag mailen naar oegstgeest@duravermeer.nl U kunt ook bellen met de heer Michel Belt op nummer (06) 34 00 10 38. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Kom dan langs op het ‘inloopspreekuur’. U bent op woensdag tussen 14.00 -15.00 uur van harte welkom in de bouwkeet van Dura Vermeer. Deze bouwkeet vindt u aan de Rhijnhofweg, ter hoogte van nummer 10.

 

Voor algemene informatie/vragen over de wijk, kunt u mailen naar info@oegstgeestaanderijn.nl of (tijdens kantooruren) bellen met 14071 en vragen naar 'projectbureau Oegstgeest aan de Rijn'.

 

Voor vragen/informatie over ligplaatsen in de wijk, kunt u informatie vinden op de website van Watersportvereniging Binnenrijn.

 

Sinds 2017 is de bewonersvereniging Oegstgeest aan de Rijn (BOAR) actief in de wijk. Naast communicatie over bouwactiviteiten, overleggen zij met de gemeente over de verdere bouw, inrichting en beheer van de wijk. Wilt u ook lid worden van deze (op-)bloeiende vereniging, stuurt u dan gerust een mail met uw gegevens naar info@bewoar.nl en/of volg de verrichtingen van BOAR via de Facebookpagina Bewonersvereniging Oegstgeest aan de Rijn.