Wij houden van Oegstgeest

U vindt Oegstgeest en Oegstgeest aan de Rijn midden in Zuid-Holland. Het oude dorp is sfeervol en in het bezit van prachtige monumenten, kastelen en parken. De geschiedenis heeft zijn sporen nagelaten. Maar dat is dan ook het enige wat ‘gedateerd’ is. Oegstgeest is namelijk helemaal van deze tijd. Goed voorzien in alle opzichten en ontzettend gezellig.

Het gevarieerde winkelaanbod, vele horecagelegenheden en goede scholen maken Oegstgeest zo geliefd. Maar ook het feit dat de levendige gemeenteschap een rijk verenigings- en bedrijfsleven heeft, weegt mee. Hier is altijd iets te beleven: buiten in de schitterende natuur of bij één van de evenementen.

 

Oegstgeest nummer 6 beste gemeente om in te wonen!

Welke gemeenten bieden de beste mix van wonen, werken, winkelen, onderwijs, zorg, veiligheid, cultuur, rust en ruimte? Jaarlijkse maakt Elsevier Weekblad en Bureau Louter hierover een vergelijking. In het onderzoek dat in 2019 is uitgevoerd en in augsustus 2020 is gepubliceerd in Weekblad Elsevier, komt Oegstgeest als nummer 6 uit de bus! Een uitstekende prestatie van onze Zuid-Hollandse gemeente. Hieruit blijkt maar weer eens dat wonen in de wijk Oegstgeest aan de Rijn een goede keuze is!

 

Wilt u hier ook dagelijks van genieten? Ontdek Oegstgeest aan de Rijn!

Kijk voor het woningaanbod op www.woneninoegstgeestaanderijn.nl