Oegstgeest aan de Rijn; het nieuwe wonen aan de Oude Rijn

Wie lekker, ontspannen wilt wonen, midden in het groen en dicht in de buurt van het strand van Katwijk en de stad Leiden, is helemaal op zijn plek in Oegstgeest aan de Rijn. De nieuwe, waterrijke woonwijk vindt u aan de rivier de Oude Rijn, vlakbij het charmante centrum van Oegstgeest, museum Corpus en de A44.

 

Aan of bij het water wonen

Oegstgeest aan de Rijn wordt doorkruist en omringd door water. De wooneilandjes die hierdoor ontstaan worden met elkaar verbonden door bruggen. Tel daar de mooie lanen, groene plantsoenen en gezellige pleinen bij op en het beeld begint zich vast te vormen. Het kleine waterstadje telt straks ongeveer 1.100 woningen en krijgt ook een eigen haven met horecagelegenheid en heeft sinds 2014 een nieuwe brede basisschool: HETDOK.

 

Veel variatie in Oegstgeest aan de Rijn

Wat u mag verwachten is variatie. Heel veel zelfs. Niet alleen in het soort koopwoningen, maar ook in uiterlijk. De architectuur is geïnspireerd op de dorpse straten van Oegstgeest. Hier woont u in een nieuw huis dat volledig voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. Ondertussen geniet u van alles wat het bestaande dorp en de fraaie omgeving te bieden hebben.

 

Zoek u een koopwoning in Oegstgeest, in de buurt van Katwijk, pal aan de Oude Rijn in Zuid-Holland?

Bekijk hier het nieuwste woningaanbod in Oegstgeest aan de Rijn.