28 augustus 2018

Open Dag RijnlandRoute

De provincie Zuid-Holland organiseert op zaterdag 8 september van 11.00 tot 16.00 uur een open dag over de RijnlandRoute. Het informatiecentrum van de RijnlandRoute is dé plek waar alle informatie over het project samenkomt. Hier kunt u zien en beleven wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van de RijnlandRoute en hoe de weg er straks uitziet. Ook kunt u meer te weten komen over bouwmethoden en techniek.

 

RijnlandRoute

De RijnlandRoute is een nieuwe oost-westverbinding van Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden. De weg lost huidige knelpunten op en draagt bij aan een betere doorstroming in de regio Holland Rijnland, met name rondom Leiden en Katwijk.

 

Open dag

De provincie Zuid-Holland organiseert een open dag bij het informatiecentrum RijnlandRoute op zaterdag 8 september van 11.00 tot 16.00 uur bij Rietpolderweg 19 in Leidschendam. De open dag van de RijnlandRoute vindt plaats in en rondom het nieuwe informatiecentrum dat deze dag opent voor publiek. U kunt een rondleiding volgen in het informatiecentrum en een bezoek brengen aan het uitkijkpunt boven de startschacht waar straks het boren van de tunnel start. Op het buitenterrein kunt u kennismaken met de mensen achter de RijnlandRoute en een aantal leuke en interessante (techniek)proefjes doen. Verder is er buiten uitgebreid aandacht voor archeologie. Veel informatie en activiteiten zijn ook leuk voor kinderen. En voor de kleinsten organiseren we een aantal speciale kinderactiviteiten.

 

Rondleiding

Elk kwartier start er een rondleiding van ongeveer 45 minuten. Per rondleiding is plaats voor maximaal 20 personen. Zeker zijn van een plekje? Meldt u zich dan nu alvast aan.Via de website van rijnlandroute kunt u zich aanmelden voor een rondleiding in het informatiecentrum tijdens de open dag. Voor elke starttijd is ook op de dag zelf nog een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Daarvoor kunt u zich melden bij de infotent. U vindt deze direct bij binnenkomst, vooraan op het terrein.

 

Informatiecentrum

Bent u niet in de gelegenheid om naar de open dag te komen? Na de open dag is het informatiecentrum op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie op de het informatiecentrum van Rijnlandroute.