Laatste nieuws - Blog

Fase 4a en fase 4b

 

Fase 4 werd in zijn geheel op 21 december 2018 afgerond.

 

Update: 2 december 2018

 

Vanaf maandag 10 december gaat Dura Vermeer van start met de herinrichting van het traject dat loopt vanaf de kruising van de Oude Rijnsburgerweg met de Twee Gezusters en Drie Gebroeders. Dit is fase 4a. Hieronder vindt u hiervoor de omleidingsroute. De planning is dat dit stuk van de herinrichting op vrijdag 15 december gereed is.

 

Gelijktijdig start Dura Vermeer met de fase 4b. Dit gedeelte van de Oude Rijnsburgerweg valt tussen Twee Gezusters en Vliegend Hert. Onderaan deze pagina ziet u ook hiervoor de omleidingsroute. Voor de voetgangers wordt ervoor gezorgd dat zij aan de zijde van de Vergulde Draak langs het werk in uitvoering, kunnen lopen. De verwachting is dat deze fase tot en met vrijdag 11 januari 2019 zal duren. Tijdens de kerstvakantie zal het werk stil liggen en is de Oude Rijnsburgerweg open voor het verkeer. Waar nodig worden tijdelijk bouwhekken geplaatst om de veiligheid van alle weggebruikers te kunnen garanderen. Na de vakantie wordt het werk hervat en zal de Oude Rijnsburgerweg weer gedeeltelijk worden afgesloten en kunt u de omleidingsroute weer volgen.

 

Bij aanvang van de werkzaamheden van zowel fase 4a, als fase 4 b worden geen verkeersregelaars ingezet, omdat de ingestelde omleidingsroute hetzelfde blijft. Dura Vermeer zorgt er te allen tijde voor dat voetgangers via de Oude Rijnsburgerweg van - en naar Brede School HETDOK kunnen lopen.

Wij vragen alle bewoners om begrip voor de werkzaamheden in de wijk. Alleen gezamenlijk kunnen we ervoor zorgen dat de wijk alleen maar mooier wordt!
 

 

Omleidingsroute fase 4a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omleidingsroute fase 4b